זה אולי יהיה חסר סיכוי אבל אם לא מנצחים יום שלישי את עמלק זה גמור לדעתיal bundy כתבCOLON ↑ש' אפריל 03, 2021 8:40 pmהמצב עכשיו פשוט מאוד. מכבי חיפה רוצים אליפות? שיקחו לפחות 25 מ-27 הנקודות שיש בקופה עד סוף העונה.
זה לא יקרה מן הסתם, כי מכבי ת"א יעשו את שלהם, גם נגד מכבי חיפה. כל מה שהם צריכים זה לא להפסיד נגדנו. את השאר הם יעשו במשחקים האחרים.
הפועל פ"ת יכולים להתחיל לדאוג לא רק מהירידה לליגה א' אלא גם מניפוץ שיא האליפויות הרצופות שלהם.
אליפות ירוקה תהיה מבחינתי לא פחות מנס.
מחזור 27 נושא רשמי - מכבי מודל 1984 VS לוזון מודל 1975
-
- Site Admin
- הודעותCOLON 2449
- הצטרףCOLON ג' אפריל 10, 2018 11:16 am
Re: מחזור 27 נושא רשמי - מכבי מודל 1984 VS לוזון מודל 1975
-
- סקאוט מסתננים
- הודעותCOLON 12886
- הצטרףCOLON ג' אפריל 10, 2018 3:17 pm
אני מסכים עם ורמוט שהתיקו היום יכול לעשות לנו טוב לקראת המשחק בשלישי, המצב מחייב את בכר לשחק התקפי, בלי התחכמויות מיותרות כמו שהוא אוהב
לביא אבו פאני/רודריגז ושרי בקישור, אצילי וחזיזה באגפים, ניקיטה בחוד. כל הכלים ההתקפיים במגרש, כולם בעמדות הטבעיות שלהם, ולתקוף מהדקה הראשונה. אין פה מה להפסיד
לביא אבו פאני/רודריגז ושרי בקישור, אצילי וחזיזה באגפים, ניקיטה בחוד. כל הכלים ההתקפיים במגרש, כולם בעמדות הטבעיות שלהם, ולתקוף מהדקה הראשונה. אין פה מה להפסיד
נערך לאחרונה על ידי 1 בתאריך רונן22, נערך 0 פעמים בסך הכל.
Apoc:
נתניה פייבוריטית לאליפות לדעתי
קניקובסקי אלינו בינואר יכול לעשות את ההבדל
-
- WhatsApp friend
- הודעותCOLON 1149
- הצטרףCOLON ג' אפריל 10, 2018 5:09 pm
יפתיע אותי מאוד אם הוא יעלה ככה.
לדעתי ירוץ עם אותו הרכב ( למעט פלאניץ׳ )
-
- סקאוט מסתננים
- הודעותCOLON 12886
- הצטרףCOLON ג' אפריל 10, 2018 3:17 pm
אגב מה שהצעתי זה לא מערך התקפי אפילו, זה מערך מאוזן עם 2 קשרים אחוריים וחלוץ אחד, בשביל בכר זה מערך הרפתקני. הוא הרגיל אותנו ל3 קשרים אחוריים אפורים ולאילתורים( רודריגז בלם, שרי בכנף). הוא יכול לשחק עם ג'וש כהן בקישור וכולם יחשבו שזה בסדר כי זה מה שאדון בכר החליט. בלבול לא סופר את עוואד, האפוקים שוחטים אותו, הוא הורס את הכישרון הגדול!!!. בכר לא סופר את עוואד, צרצרים. מותר לו הכל. המלך בכר.
נערך לאחרונה על ידי 5 בתאריך רונן22, נערך 0 פעמים בסך הכל.
Apoc:
-
- הודעותCOLON 413
- הצטרףCOLON ו' דצמבר 14, 2018 6:00 pm
התיקו לא יעשה טוב בשלישי, תפסיקו לשקר לעצמכם
זה כמו להגיד אחרי הפסד ״עכשיו יראו שצריך חיזוק״
אין לנו את האופי לנצח אותם, הוא פשוט לא קיים.
זה כמו להגיד אחרי הפסד ״עכשיו יראו שצריך חיזוק״
אין לנו את האופי לנצח אותם, הוא פשוט לא קיים.
-
- עם רוסו באולפן
- הודעותCOLON 1236
- הצטרףCOLON ש' אפריל 28, 2018 4:05 pm
לא צריך אופי צריך שחקנים
הם באם בהרכב הזיה בלי בלי גלזר, כהן, גולסה ואלה רק הכוכבים. בנוסף פשיץ ששיחק חצי שעה בחודש וחצי ופרץ ששיחק 400 משחקים באותו חודש וחצי ולא ברור מצבם.
בקיצור חייבים לשחק מהר להמם אותם ולשחוק אותם זה חייב להיות שלנו
-
- רב עסקן
- הודעותCOLON 2890
- הצטרףCOLON ו' אפריל 13, 2018 1:55 pm
- עם כמה שכואב, אני חושב שאתמול שיחקנו טוב. התוצאה לא משקפת משחק באמת טוב שלנו. על תחושת הלחץ מהשער של עבדה ועל העובדה שלא נעשה אף שינוי מתחילת המחצית, כשראינו שאנחנו הולכים לספוג, צריך לתת את הדעת. היה ברור שלמחצית השניה פ״ת תעלה מסודרת יותר ולא נעשתה אף הכנה לזה במחצית.
- התלות בפלאניץ׳ איומה. בקיץ חייבים שדרוג לספסל של חוליית ההגנה (ומגן ימני). גם לקישור חייב להגיע שחקן שיוריד מהתלות שיש בשלישייה הפותחת ויוצרת שחיקה.
- מאד מקווה שמול הצהבת נביא סוף סוף נצחון כי אחרת לא תהיה פה אליפות. אנחנו מועדים יותר מדי פעמים מול שאר קבוצות הליגה.
- לא מבין קבוצות כדורגל שלא אוהבות את המשחק. אתמול ראינו בזבוזי זמן נוראיים של פ״ת שנעשו רק בשביל תיקו חסר משמעות מבחינתם. אני תוהה מי מהמועדון או מהאוהדים שלהם אוהב את מה שהוא רואה וחושב שלראות קבוצה כזו שווה תשלום על כרטיס למשחק.
- לצד זאת, גם השופטים חייבים להפסיק לתת יד לזה. הם מחרבים את המוצר שהם לוקחים בו חלק. וכמובן - 6 דקות תוספת זמן על בזבוז של 10 דקות בערך. 6 דקות תוספת שמתוכן שוחקו אולי 2 דקות. ואני אומר את זה לא רק כאוהד מכבי חיפה, אלא גם כחובב כדורגל. אם הייתי מגיע למשחק כצופה ״טרי״ כדי לבדוק כמה אני נהנה מכדורגל, הייתי מתאכזב ומוותר על צפייה במשחקים נוספים. על אחת כמה וכמה אם הייתי בוחר בסוף המשחק לתת צ׳אנס נוסך ולהעביר לספורט 5 כדי לראות את בזבוזי הזמן במשחק המקביל.
- התלות בפלאניץ׳ איומה. בקיץ חייבים שדרוג לספסל של חוליית ההגנה (ומגן ימני). גם לקישור חייב להגיע שחקן שיוריד מהתלות שיש בשלישייה הפותחת ויוצרת שחיקה.
- מאד מקווה שמול הצהבת נביא סוף סוף נצחון כי אחרת לא תהיה פה אליפות. אנחנו מועדים יותר מדי פעמים מול שאר קבוצות הליגה.
- לא מבין קבוצות כדורגל שלא אוהבות את המשחק. אתמול ראינו בזבוזי זמן נוראיים של פ״ת שנעשו רק בשביל תיקו חסר משמעות מבחינתם. אני תוהה מי מהמועדון או מהאוהדים שלהם אוהב את מה שהוא רואה וחושב שלראות קבוצה כזו שווה תשלום על כרטיס למשחק.
- לצד זאת, גם השופטים חייבים להפסיק לתת יד לזה. הם מחרבים את המוצר שהם לוקחים בו חלק. וכמובן - 6 דקות תוספת זמן על בזבוז של 10 דקות בערך. 6 דקות תוספת שמתוכן שוחקו אולי 2 דקות. ואני אומר את זה לא רק כאוהד מכבי חיפה, אלא גם כחובב כדורגל. אם הייתי מגיע למשחק כצופה ״טרי״ כדי לבדוק כמה אני נהנה מכדורגל, הייתי מתאכזב ומוותר על צפייה במשחקים נוספים. על אחת כמה וכמה אם הייתי בוחר בסוף המשחק לתת צ׳אנס נוסך ולהעביר לספורט 5 כדי לראות את בזבוזי הזמן במשחק המקביל.
-
- הודעותCOLON 413
- הצטרףCOLON ו' דצמבר 14, 2018 6:00 pm
הם כל הסיבוב בלי גלזר וכהן
כל עוד יש להם סגל כלכך עמוק אין לנו באמת צ׳אנס
- hezildo
- הכתבות בארכיון של חזי
- הודעותCOLON 4157
- הצטרףCOLON ג' אפריל 10, 2018 5:50 pm
-
- WhatsApp friend
- הודעותCOLON 1149
- הצטרףCOLON ג' אפריל 10, 2018 5:09 pm
היכולת אתמול כן הייתה מעודדת, בשורה התחתונה שיחקנו כדורגל התקפי ואטרקטיבי.
הלוואי ונשחק ככה כל משחק, זה עלול להספיק לנו.
הלוואי ונשחק ככה כל משחק, זה עלול להספיק לנו.